info@ycfnederland.nl | 06 153 013 33


OVER YCF

Hoe is YCF ontstaan ?

Opgericht door Yannick Coquard uit Frankrijk en Dimitri Bera, woonachtig in China, ze bundelden hun krachten in 2004. Yannick is een nationale Pro Motocross-racer die gedurende de winterperiode trainde op pitbikes om actief te blijven. Yannick besloot om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn toenmalige pitbike te verbeteren. Stap voor stap ontwikkelde hij zijn pitbike tot een beter product en besloot uiteindelijk zijn eigen pitbike te bouwen. Door gebruik te maken van zijn pitbike-ervaring wist hij wat er nodig was om een pitbike te ontwikkelen die tegemoet komt aan de wensen, behoeften en verwachtingen van de klanten. Dimitri Bera is een Franse technicus van hoog niveau en verantwoordelijk voor het houden van toezicht op alle ontwikkelingen bij YCF fabriek.

YCF Nederland

Welkom bij YCF Nederland

Uw adres voor betrouwbare Pitbike, Cross en Flattrack motoren van hoge kwaliteit.! De bikes en onderdelen bestelt u hier online. Wij versturen uw bestelling of u haalt uw bestelling bij ons af.

YCF is sinds 2004 actief als producent van Minibike, Flattrack en Pitbike motorfietsen. Deze motoren zijn voor uw vrije tijd, sportief én competitiegebruik.

Elk jaar wordt een nieuwe volledige reeks betrouwbare en hoogwaardige motorfietsen aangeboden. Alle  YCF producten worden ontworpen en ontwikkeld in eigen fabriek. U blijft altijd gegarandeerd van de laatste updates van uw nieuwe YCF motor.

Wij wensen u een goede en veilige rit en heel veel plezier!

YCF Nederland.

Bertus Folkertsma en Diane Lusink

Met dank aan Stichting Phusis en Sencon bv dat we dit met elkaar kunnen realiseren. 

Wilt u contact met ons op nemen vul dan onderstaand contactformulier in:

Schuiven naar boven
Message Us on WhatsApp